Puckolo is terug

Sinds kort zijn de West-Vlaamse Puckolo-limonades terug te vinden in de rekken. Bram Algoet is de ondernemer achter de herlancering van het merk dat zijn grootvader ontwikkelde.  Ik sprak met hem, net na zijn eerste week als ondernemer en limonademaker.

Vroeger had wel ieder dorp zijn eigen limonadebrouwerij. Zo ook in Heule. Maurice, de grootvader van Bram, zorgde ervoor dat de Puckolo-limonades een begrip werden rond Kortrijk en daarbuiten. Maar in 2006 waren ze genoodzaakt de brouwerij te sluiten en het verhaal stop te zetten.

Nu, vijftien jaar later zijn de limonades terug van weggeweest. Dankzij kleinzoon Bram kunnen we weer genieten van Puckolo Citroen en Puckolo Orange. Na meer dan 10 jaar te werken in de marketingwereld besloot hij om zich volop te focussen op de herlancering. 

Ondernemend leven

Dat het spannende tijden zijn voor Bram moet ik je vast niet vertellen. De eerste bestellingen vlogen de deur uit, van een droomstart gesproken. Eenvoudig was het allerminst, maar dat is ondernemen volgens de West-Vlaming. “Door te missen weet je hoe je het de volgende keer moet aanpakken.”

"Ondernemen: dat is proberen, mislukken, opnieuw proberen en verder gaan."

– Bram Algoet –

Ontdek het volledige verhaal in onderstaande video. Inclusief  een proeftest 😉

Ook dorst gekregen na de video? Puckolo is verkrijgbaar in Zuid-West-Vlaanderen bij je drankenhandel in de buurt of de AD Delhaizes rond Kortrijk.

Veel succes verder Bram!

Geef een reactie