Zetuké: Bohemian Webshop

Straffe, jonge ondernemers? Ja die bestaan zeker en wij gingen afgelopen week langs bij een van hen. Deze keer draaide alles rond het starten van je eigen webshop.

Charlotte De Clerck, nog maar 26 jaar en al twee jaar ondernemer van interieur webshop Zetuké. Zet u …wat? West-Vlaams voor “zet je maar eens goed op je gemak.” Een trendy webshop waar je heel wat mooie en stijlvolle, bohemian woonartikelen op terug kunt vinden. 

Opblaasbare poefs

Alles begon met idee om een “inflatable” poef uit te brengen. Handig in gebruik (overal mee te nemen) en ook nog eens strelend voor het oog door stijlvolle ontwerpen. Samen met kickstarter (crowdfundingplatform) lanceerde ze de poefs op de markt. 

Inspiratie voor haar interieur-en decoratiespullen haalt ze uit het Midden-Oosten, Afrika en Zuiderse locaties. Toch werkt ze heel vaak samen met andere lokale ondernemers uit de streek. Op Zetuké vind je een selectief aanbod van kwalitatieve woonartikelen. 

In deze video ontmoet ik Charlotte, in het mooie Pajottenland. Ze vertelde me alles over haar bedrijf en hoe ze ondernemend leeft.

Zin gekregen om te ondernemen? Goedzo, wij ook! Bekijk zeker onze andere Startersverhalen.

Geef een reactie